Frizerstvo

 

Klasično striženje konic

Barvanje las

Feniranje

Likanje

 

Frizerstvo

V frizerstvu se bolj posvečamo barvanju las. Zelo uspešno se vedno bolj obnese linija COLOR US®.

 

Se barvate sami doma ali bi se raje v salonu?

 

Če se sami barvate doma, se vam lahko zgodi marsikaj, predvsem pa opažamo, da rezultat ni vedno tak, kot si ga želimo, porabimo dodaten čas za čiščenje kopalnice, zaradi premajhnega pakiranja barve ne prekrijemo enakomerno vseh las ali pa si moramo kupiti kar dve barvi, se zelo težko pobarvamo na zadnjem delu glave… Vse to govori v prid profesionalnega barvanja v salonih. Preizkusite enobarvno barvanje las Color US® tudi vi.

 

Uporabljamo pa tudi REVLON PROFESSIONAL barve za večbarvno  barvanje las in ustvarjanje pramenov.

 

Za tiste, ki si želite bolj naravnih barv, pa imamo na razpolago OROFLUIDO barve in negovalno linijo šamponov, balzamov, mask, izdelkov za stayling,…

 

Orofluido črpa svoj navdih iz starodavnih lepotnih običajev.

 

Berberske ženske iz Maroka so nam pokazale kako zaščititi in negovati lase s izjemnim arganovim oljem. Ena izmed številnih lepotnih skrivnosti slavne egipčanske kraljice Kleopatre, ki še dandanes velja za simbol zapeljevanja, je bila uporaba olja ostrice, ki je naredil njene lase gladke, svetleče in žametne na dotik. Za lesk las pa so tako Egipčani, Hebrejci kot tudi Feničani uporabljali laneno olje.

 

Inovativna trajna barva za lase brez amoniaka z izjemnimi rezultati

Skrivnost barve OROFLUIDO COLOUR ELIXIR je v uporabi olj, ki stimulativno delujejo na sestavine za sprožanje barve. Ta na lasna vlakna zelo dobro učinkujejo. Tehnologija, uporabljena pri barvi OROFLUIDO COLOUR ELIKSIR je omogočila uporabo drugačnega sredstva za baziranje – MEA, ki za razliko od amonijaka ne poškoduje las. Oljna tehnologija in natančno mešanje barv, ustvarjajo izvrsten učinek te trajne barve brez amoniaka. Emulzija OROFLUIDO Colour Emulsion + Developer (razvijalec) vsebuje visoko koncentracijo olj in nižji procent vodne faze kot drugi lasni izdelki. Barvila, vodikov peroksid in bazična sredstva so vodotopna. To pomeni, da ima vodna faza, ki pride do povrhnjice las višjo koncentracijo barvil, vodikovega peroksida in MEA kot barvna kopel. Olja ostanejo na površini in tvorijo plast, ki zagotavlja da sredstvo MEA ostane v lasnem vlaknu. Povrhnjica se tako odpre in barva lažje prodira skozi las.

 

Svetujemo vam vse o negovanju vaših las in vam ponudimo kakovostne izdelke za nego doma.

 

Salonski postopki za frizerstvo

Klasično striženje konic

Barvanje las

Feniranje

Likanje

2014 © Studio Tamara, Tamara Novak s.p., Vse pravice pridržane